2cross

VAN WERK NAAR WERK

Afscheid enToekomst in perspectief.

Jij en je medewerker gaan afscheid nemen van elkaar.

Je snapt heel goed dat dit veel impact kan hebben op je medewerker en tot twijfels en onzekerheden kan leiden. Als goed werkgever wil je je medewerker dan ook professionele en persoonlijke begeleiding aanbieden, om een nieuwe, passende werkplek te vinden.                           Of je het nou outplacement, van-werk-naar-werk of mobiliteit noemt; samen met je medewerker maken we er werk van om die begeerde nieuwe werkplek te bemachtigen. 

Wat houdt het in?

Het doel van VWNW-begeleiding is het ondersteunen van medewerkers bij het vinden van een passende, nieuwe omgeving. Voor de medewerker is het daarbij belangrijk om goed te weten welke motieven en drijfveren in zijn leven en loopbaan een rol spelen. En vooral ook om te weten wat zijn kwaliteiten en interesses zijn. Daarnaast is een goede persoonlijke presentatie en juiste benadering van de arbeidsmarkt uiteraard van groot belang om met succes op een fijne nieuwe werkplek te landen. Met persoonlijke coaching op deze onderwerpen wordt je medewerker begeleid naar een nieuw toekomstperspectief. 

Door het goed in kaart brengen van persoonlijke eigenschappen, kwaliteiten en talenten, interesses en motivatie om te werken, leert de medewerker de twijfels en onzekerheden om te zetten naar het zien van nieuwe mogelijkheden en kansen. Dat geeft weer vertrouwen en energie en zorgt ervoor dat hij of zij in staat is om de volgende stap in de loopbaan te zetten.

De begeleiding is altijd maatwerk.

ZO WERKT HET:

We starten altijd met een intakegesprek. Kennismaken en inzicht krijgen in de persoonlijke situatie van de medewerker, opleiding en werkervaring, achtergrond, motivatie en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Als het ‘klikt’, maak ik een voorstel op maat, met de volgende onderdelen:  

Fase 1:         Het loopbaanonderzoek

In deze fase staan de vragen centraal: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Fase 2:         Sollicitatie- en netwerkvaardigheden:

In deze fase staat het vaardigheden opdoen (of actualiseren) van netwerken en solliciteren  centraal.

Fase 3:         Arbeidsmarktbenadering

In deze fase staat het effectief en resultaatgericht benaderen van het netwerk en de arbeidsmarkt centraal.

INCLUSIEF:  eigen account in  JOBPORT 

  • Jobport is een vacature- en loopbaan-portaal met informatie over ruim 700 beroepen (met video’s), functies, , opleidingen passend bij functies, online-testen én alle vacatures in Nederland. Hiermee is Jobport een welkome aanvulling in de loopbaanfase (1) ter oriëntatie op type functies en beroepen, maar vooral ook op fase 2 en 3 als het gaat om inzicht te krijgen op het vacature-aanbod en de arbeidsmarkt-ontwikkelingen.  

Basic

  • € 1995,- (excl. btw)
  • 6 maanden 
  • Aansluiting bij ons AVG-proof kandidatenportal

Premium

  • € 2495,- (excl. btw)
  • 9 maanden
  • Aansluiting bij ons AVG-proof kandidatenportal

Wil je liever zelf bepalen met wie je Van-Werk-Naar-Werk gaat? Dat kan natuurlijk ook!

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek. 

    In dat geval:      Alvast een belangrijke tip aan de voorkant:  Voorkom BTW en extra loonbelasting.

  • Als je besluit je transitievergoeding aan jezelf uit te laten keren om vervolgens later te beslissen over een  Van-Werk-Naar-Werk traject, doe je jezelf te kort.
  • Je betaalt dan onnodig veel loonbelasting over je transitievergoeding en ook nog BTW over je traject.
  • Je werkgever kan de 21% BTW wel verrekenen.