2cross

REVIEWS

2CROSS bestaat sinds 2006 en heeft al voor veel mooie opdrachtgevers uit diverse branches mogen werken. In de meeste gevallen bestaat die samenwerking alweer uit vele jaren.

Reviews
Het einde van Karin’s tijdelijke contract was in zicht en ze was zelf al druk bezig een ander pad uit te stippelen. Dit lukte niet zoals ze dat verwachtte en ze krijgt de gelegenheid een traject bij Corina te volgen. Ze gaat er blanco naar toe, maar is heel enthousiast over het resultaat. Corina leert Karin dat er nog heel veel te winnen valt als je goed let op de inhoud van de vacature en op de manier hoe je het aanpakt. Karin vertelt: “Corina verleent maatwerk: ze luistert goed, ik had het gevoel dat ik alles op tafel kon leggen, ook mijn twijfels. Ik heb veel goede tips en tools gekregen waar ik nog heel lang vooruit mee kan. Ik verdiepte me altijd wel in de vacature, maar sinds Corina weet ik dat dit nog een aantal slagen dieper kan; met name de voorbereiding voor de gesprekken.” Inmiddels heeft Karin een andere baan gevonden waar ze erg gelukkig mee is; en waar ze op haar beurt ook weer studenten begeleidt naar de arbeidsmarkt!
Reviews
Laura (57) werkt al jaren in het toerisme en tijdens de coronacrisis is haar contract afgelopen en niet meer verlengd. Ze heeft sindsdien via een uitzendbureau bij een verzekeringsmaatschappij gewerkt, maar kon daar haar draai niet vinden. “Op dat moment wees mijn dochter mij op de mogelijkheden van een loopbaancoach, waarbij het traject vergoed wordt door het ministerie van Sociale Zaken” vertelt Laura. “Ik wilde graag werken en solliciteerde volop, maar wat vond ik nou eigenlijk leuk en wat kon ik doen met mijn opleiding en ervaring? Zo kwam ik bij Corina. Na een eerste kennismakingsgesprek zijn nog twee sessies gevolgd, waarbij ik ook ‘huiswerk’ meekreeg.Corina heeft me via haar methodes geholpen en gestimuleerd om bij mijn echte interesses te komen. Daarnaast heeft ze me geleerd om gerichter naar vacatures te zoeken, tips voor linked-in gegeven en me gaande weg weer het vertrouwen in mezelf op een nieuw pad teruggegeven. Haar directe advies voor mij was om meer met mijn schrijftalent te doen. En het fijne is, dat ik nu gestart ben als secretarieel medewerkster voor een natuurgebied. Naast organiseren en notuleren wordt in deze functie verwacht dat ik artikeltjes schrijf voor nieuwsbrieven en ook de social media bijhoud. Leuk toch?
Reviews
"Ik denk dat er heel veel mensen twijfelen over hun baan en of ze iets anders liever willen doen. Het is denk ik bij weinig mensen bekend dat loopbaan coaching bestaat op een goed niveau. Ik zou het iedereen aanraden. Het doel hoeft niet eens een andere baan te zijn. Ook al is het maar een bevestiging dat hetgeen wat je doet goed is. Je leert veel over jezelf, wat je wel en niet moet doen. Elk bedrijf heeft evaluatiegesprekken enz, maar weten leidinggevenden wel wie ze voor zich hebben, wat hun talenten zijn? Met loopbaancoaching in hier meer uit te halen." Rob N.
Reviews
"Ik kan Corina van harte aanbevelen aan mensen die richting zoekend zijn en houvast willen in hun werkend bestaan. Mijn ervaring is dat ze vanuit je dagelijkse patronen helpt om te ontdekken wat je werkelijlke drijfveren zijn en in wat voor setting deze goed tot hun recht kunnen komen. Ze heeft mij enorm geholpen met het vinden van de voor mij juiste richting." Martin H.
Reviews
"Corina heeft mij enorm geholpen met Bewustwording, Inzicht en Richting. Ze maakt makkelijk contact en is oprecht geïnteresseerd. Ze is scherp: Stelt de juiste vragen om mij aan het denken te zetten en mijzelf tot inzicht te laten komen. Ze weet ook de belangrijke zaken identificeren. Waar draait het om, wat staat centraal, waar kan aan worden gewerkt. Daarnaast is ze energiek, heeft er altijd zin in en komt ze met ideeën waar je zelf nog niet aan gedacht had." Wouter K.
Reviews
"Ik ben blij met onze gesprekken. Die waren nuttig en waardevol. In dat kader ook goed nieuws: Vorige week heb ik bij een mooie organisatie een arbeidsovereenkomst getekend (24 uur per week) met als aandachtsgebied pensioen en ander inkomen voor later. Ik ga dat voorlopig combineren met mijn huidige (deeltijd) aanstelling hopelijk nog wat (kleinere) opdrachten vanuit mijn eigen bedrijf. Ik heb er zin in! Het lijkt me leuk en nuttig om over een tijdje weer eens af te spreken, bij te praten en wat te reflecteren." Michael V.
Reviews
"Corina is heel direct in haar aanpak. Laat je niet wegkomen met halve of vage antwoorden ('waarom' en 'wat bedoel je hiermee'? zijn nooit ver weg). Erg goede luisteraar, analytisch in haar aanpak. Daagt uit, confronteert zonder dat je een ongemakkelijk gevoel krijgt. Maar een absoluut klasse punt van Corina is de sfeer die ze weet te scheppen. Sfeer van veiligheid en geborgenheid waardoor je als client meegenomen wordt in een positieve energie." Luc B.
Reviews
"Je hebt mij in onze twee gesprekken weten te raken en vanaf eerste moment voelde het vertrouwd en was ik erg op mijn gemak. Eerlijk, vertrouwd, gevoelsmatig, kortom een fijne coach. Jij laat mensen hun eigen transformatie kiezen om tot volle bloei te komen en begeleidt hen daarbij." "Corina is goed in trajecten om mensen te helpen bij burn-out achtige klachten of juist om hen de ogen te openen voor andere mogelijkheden." Marcel S.
Reviews
"Ik heb Corina ervaren als Doortastend/richtinggevend, Respectvol/oprechte interesse, Goed beoordelings-vermogen/peilen van mensen. Haar begeleiding beschrijf ik als een Gebalanceerde combinatie zacht (sociaal/vertrouwelijk) en hard (kracht/doelgericht). Ik beveel Corina zeker aan voor een vertrouwelijk gesprek waarin je serieus wordt genomen en concrete handvaten krijgt". Peter S.
Reviews
"Bij jou kon ik terecht voor de zoektocht naar/in mezelf, weer met frisse blik naar mezelf en mijn mogelijkheden te kijken en je kritisch luisterend en niet oordelend oor. Het was zeer prettig en helpend om naar jou toe te mogen. Gun veel mensen zo’n reflectie op zichzelf." Monique N.
Previous
Next