In mijn eigen loopbaan hebben mens en werk altijd centraal gestaan. Na mijn studie Arbeidsvoorziening aan de Akademie Mens-Arbeid (nu Fontys Hogeschool HRM en Psychologie), heb ik als consulent, vestiginsgmanager en accountmanager circa 10 jaar ervaring opgedaan bij een uitzendorganisatie en bij een re-integratiebedrijf.

In 2006 heb ik als zelfstandig Loopbaancoach en trainer 2CROSS opgericht. Ik wilde namelijk niet langer meer óver mensen op de arbeidsmarkt praten, maar mét die mensen. Op deze manier kan ik zelf ook weer daadwerkelijk een bijdrage leveren aan iemands loopbaankeuze of persoonlijke ontwikkkeling in zijn werk.

Ik werk vanuit de overtuiging dat het hebben van (betaald) werk een belangrijke factor is voor iemands persoonlijk welzijn. Het geeft een groot gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en het geeft structuur aan het dagelijks leven.

Daarnaast geloof ik dat ieder mens over specifieke kwaliteiten beschikt en dat het werken vanuit die kwaliteiten de voldoening en eigenwaarde nog meer versterkt.

Met duidelijk zicht op de eigen specifieke kwaliteiten en drijfveren is iemand ook beter in staat om de eigen persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling vorm te geven en hierin de nodige keuzes te maken.

fotografie-by-annelies-4900
Corina Rossen, 1970, Loopbaanprofessional-NOLOC-erkend | TMA-certified | Licentie-Werk Energie Analyse®
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.