shutterstock_10904185

Outplacement | Van Werk Naar Werk | Re-integratie

Geconfronteerd worden met de ‘eindigheid’van een baan is meestal een enorme schok, zeker bij een langduriger dienstverband. Twijfels en onzekerheden kunnen de kop op steken. Maar door het goed in kaart brengen van je persoonlijke eigenschappen, je kwaliteiten en talenten, je interesses en motivatie om te werken, leer je die twijfels en onzekerheden om te zetten naar het zien van nieuwe mogelijkheden en kansen.

Je zult merken dat het je weer vertrouwen en energie geeft en dat je in staat bent om je volgende stap in je loopbaan te zetten.

Hoe? 

Individuele coaching

De coachingsgesprekken leiden tot het opstellen van je persoonlijk profiel zodat je je goed kunt presenteren op de arbeidsmarkt. Daarnaast ondersteun ik je ook bij het vinden van een passende nieuwe werkomgeving; het benaderen van de arbeidsmarkt door onder meer het samenstellen van je CV en opstellen van motivatie-/sollicitatiebrieven, gebruik van LinkedIn en netwerken.

Groepstraining

Het is heel leerzaam, inspirerend en voor velen ook erg prettig om aan de eigen nieuwe focus te werken, vanuit de veiligheid van een groep mensen die in een zelfde situatie zitten.

Neem voor meer informatie contact met me op.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.