2cross

OVER MIJ 

& Samenwerkers

Corina Rossen

In mijn eigen loopbaan hebben mens en werk altijd centraal gestaan. Na mijn HBO-studie Arbeidsvoorziening aan de Akademie Mens-Arbeid , heb ik als consulent, vestigings-manager en accountmanager circa 10 jaar ervaring opgedaan bij een landelijke uitzendorganisatie en bij een re-integratiebedrijf.

In 2006 heb ik als zelfstandig Loopbaancoach en trainer 2CROSS opgericht. Ik wilde namelijk niet langer meer óver mensen op de arbeidsmarkt praten, maar mét die mensen. Op deze manier kan ik zelf ook weer daadwerkelijk een bijdrage leveren aan iemands loopbaankeuze of persoonlijke ontwikkkeling in zijn werk. Ook aan mijn eigen ontwikkeling ben ik blijven werken, met o.m. NLP-practitioner, Leergang Stress & Burnout, opleiding Trainer en vele vakgerichte methodieken, technieken en literatuur.

Ik werk vanuit de overtuiging dat het hebben van (betaald) werk een belangrijke factor is voor iemands persoonlijk welzijn. Het geeft een groot gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en het geeft structuur aan het dagelijks leven.

Daarnaast geloof ik dat ieder mens over specifieke kwaliteiten beschikt. Dat het werken vanuit die kwaliteiten je voldoening en eigenwaarde nog meer versterkt en jouw impact op de omgeving daarmee nog waardevoller is.

Met duidelijk zicht op je eigen talenten en drijfveren ben je (nog) beter in staat om je eigen persoonlijke ontwikkeling en je loopbaanontwikkeling vorm te geven en hierin je eigen keuzes te maken.

Wat mij betreft met maar 1 doel: de gelukkigste versie van jezelf zijn in je werk. 

Samenwerkingen

Ik kan, maar vooral wìl, niet alles in mijn eentje doen. Ik werk dan ook heel graag samen met professionals die ook weer hun expertises en ervaringen hebben. Ik hou ervan om met anderen samen te werken, te sparren, te ontwikkelen, te coachen, te trainen en vooral met plezier ons werk en de resultaten naar een nog hoger niveau te tillen.

benIk,

is een samenwerking tussen 2Cross & Flow.

Bij elkaar opgeteld bieden we bijna 50 jaar ervaring in het coach- en trainersvak. Met onze gezamenlijke passie voor het vak en plezier in ons werk, maken wij nieuwe programma’s en ontwikkelen we concepten. Daarnaast hebben we veel mooie projecten samen mogen uitvoeren.

BenIk is een denktank voor nieuwe ideeën            en programma’s met betrekking tot talentontwikkeling en carrière coaching.

Wij ontwikkelden het Talent Paspoort, programma voor Young Professionals en F*ck dat pensioen 50+

JobResult

Lekker in je vel en in staat zijn om gemotiveerd en met plezier werk te doen dat bij je past. Inzetbaar blijven op zowel korte als lange termijn vraagt aandacht. Niet ergens in de toekomst, maar nú. Er valt een enorme winst te behalen als werkgever en werknemer dat sámen beseffen. Wat het oplevert? Meer werkplezier en bevlogenheid, een hogere productiviteit en lager verzuim! Het is voor ons een sport om organisaties te helpen om dit te realiseren.

Onze begeleiding is afgestemd op het volledige palet van duurzame inzetbaarheid: kennis en vaardigheden vitaliteit, bevlogenheid en werk/privé-balans. Op basis van een individuele inventarisatie, onder andere met behulp van door TNO gevalideerde instrumenten. Zichtbaar en meetbaar resultaat vinden wij hierbij erg belangrijk. Voor de werkgever én voor de werknemer. Dit doen we samen met een aantal partners onder de naam JobResult! 

WWW.JOBRESULT.NL

Maatschappelijk Betrokken

Sinds 2016 ben ik aangesloten bij de stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda. Deze stichting verbindt bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeente in concrete projecten met maatschappelijke betekenis.

Diep in het hart wil iedereen iets betekenen voor een ander. Goed doen, voelt goed.

Dat geldt op persoonlijk, maar zeker ook op zakelijk vlak. Maatschappelijk betrokken ondernemen brengt collega’s en ondernemers niet alleen dichter bij elkaar, maar ook bij het doel dat wordt gesteund. Uiteindelijk gaat het om de stralende lach van mensen die helpen en van de mensen die worden geholpen.

Betrokken Ondernemers Breda wil die lach op zoveel mogelijk gezichten zien, door zinvolle ontmoetingen te organiseren tussen bedrijven en maatschappelijke instellingen. Geen vage beloftes, maar notarieel vastgelegde afspraken om concrete doelen te behalen. Dat doet goed voor ondernemers, voor medewerkers, vrijwilligers en uiteraard de Bredase maatschappij.

 

Boeken die goed doen. Ik koop mijn boeken altijd bij YouBeDo. Daarmee help ik de geldstroom naar goede doelen te vergroten. Zij verkopen ruim 2 miljoen boekentitels en je betaalt dezelfde prijs als bij andere boekhandels. MAAR….

Tot 12% van het aankoopbedrag gaat naar het goede doel!

Jij koopt een boek en zij doneren tot 12% van het aankoopbedrag (berekend over het bedrag exclusief btw) aan een goed doel dat jij zelf kiest.

 

 

Spreekt dit jou ook aan? Kijk dan voor al je boeken op: